31 дек. 2011 г.

Снежинка - 27-29-01-2012

Первенство Управления образования по спортивному ориентированию среди учащейся молодежи 
"Снежинка-2012"

скачать полный пакет документов

Умови проведення

Першості УОН зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді
“СНІЖИНКА- 2012”

1. Мета та завдання. Змагання проводяться з метою популяризації і подальшого розвитку спортивного орієнтування, активізації спортивно-туристської роботи в школах та позашкільних закладах Донецької області, виявлення найсильніших спортсменів та команд для участі у обласних та всеукраїнських змаганнях, сприйняття розвитку позитивного контакту людини з природою.

2. Термін та місце проведення. Змагання проводяться з 27 по 29 січня 2012 року в м. Донецьк (Путиловський парк). Розміщення команд у обласному Центрі туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – ОЦТК).

3. Керівництво змаганнями. Загальне керівництво здійснює управління освіти і науки Донецької облдержадміністрації. Безпосередня відповідальність за підготовку та проведення змагань покладається на ОЦТК, організаційний комітет та Головну суддівську колегію змагань, телефони : (062) 213-23-98, 213-28-49

4. Учасники змагань. До участі у змаганнях допускаються гуртківці ОЦТК, команди – переможці міських, районних змагань Донецької області. Змагання проводяться у  групах:
-          Ч/Ж -13 – учасники 1999 – 2000 року народження, молодші за спец. допуском;
-          Ч/Ж -15 – учасники 1997 – 1998 року народження;
-          Ч/Ж -17 – учасники 1995 – 1996 року народження.
             Команда  складається з 8 осіб: 6 учасників незалежно від статі та вікової групи (мінімальний склад – 5 учасників), тренера та представника команди.

5.      Програма змагань. 
 1-й  день: заїзд команд (з 1600 ), робота мандатної комісії (до 1800);
 2-й  день: особисто-командні змагання з орієнтування на розміченій середній дистанції (або у заданому напрямку). Склад команди – 6 учасників, незалежно від статі;
 3-й день: особисто-командні змагання з орієнтування у заданому напрямку на короткій дистанції (склад команди – 6 учасників, незалежно від статі); урочисте закриття змагань, від’їзд команд.

6. Залік результатів та визначення переможців. Результати підраховуються відповідно до Правил (додаток 8). В особистому заліку з орієнтування на розміченій дистанції результат учасника визначається за сумою часу проходження дистанції плюс штрафний час за невірно нанесені КП. Командний залік у виді – за 5-ма кращими результатами (сума балів), незалежно від статі та віку. В особистому заліку з орієнтування у заданому напрямку результат учасника визначається за сумою часу проходження дистанції. Командний залік у виді – за 5-ма кращими результатами (сума балів), незалежно від статі та віку. Команда – переможець  у комплексному заліку, визначається за найбільшою сумою очок, які набрали її учасники в усіх видах програми.

7. Нагородження. Учасники, що посіли призові місця в особистому заліку нагороджуються медалями та грамотами ОЦТК, команди-переможці та призери в кожному виді змагань, нагороджуються грамотами ОЦТК, команди-переможці та призери в комплексному заліку нагороджуються кубками і  грамотами обласного управління освіти і науки.

8. Заявки. Офіційне підтвердження про участь команди від відряджуючих установ надсилається  до 20 січня 2012 року на e-mail: octk2006@yandex.ru  Попередні поіменні заявки на участь у змаганнях надсилаються не пізніше 25 січня 2012 року за адресою: м. Донецьк, пр-т Партизанський, 14а, ОЦТК, а також на  e-mail:co_alla@mail.ru  Зразок попередньої іменної заявки - у додатку.
Поіменні заявки, завірені лікарем та керівником організації, наказ про участь у змаганнях, учнівські квитки, документи, які засвідчують кваліфікацію (розряд) учасника, страхові поліси на кожного члена команди дійсні на період змагань, довідку місцевої (районної) СЕС про епідеміологічний стан, свідоцтва про народження учасників разом з посвідченнями про відрядження керівника подаються у мандатну комісію в перший день змагань до 1800. Команда вважається учасницею змагань з моменту прийому документів мандатною комісією. Закінченням змагань вважається час вивішування підсумкового протоколу змагань.

9. Фінансування. Витрати на проведення змагань, нагородження переможців та призерів – за рахунок ОЦТК. Витрати на відрядження керівників команд (проїзд, добові), участь команд у змаганнях (проїзд, харчування, добові) – за рахунок установ, які відряджають.

10. Відповідальність за  збереження життя та здоров’я учасників команд в дорозі та побуті покладається на керівників команд. Відповідальність за збереження життя та безпеку учасників змагань під час роботи їх на дистанціях покладається на керівників команд, головного суддю, його заступника з безпеки та суддів змагань.
                                  
                                                                                                                                       Оргкомітет

 Додаткова інформація
для керівників команд-учасниць  Першості  УОН зі спортивного орієнтування
серед учнівської молоді Донецької області “Сніжинка-2012”


Першість УОН зі спортивного орієнтування відбудеться 27-29 січня 2012 р. в м. Донецьк (Путиловський парк), відповідно до наказу УОН Донецької облдержадміністрації № 729 від 12.12.2011 р.
  • Змагання проводяться на території Путиловського парку; карта для спортивного орієнтування - кольорова. Масштаб 1:7500, 1:5000 (в1 см75, 50 метрів), Н = 2,5 метри. Автор: Зеленський С.Г.
  • Місцевість: листяний ліс, є відкриті ділянки, багато стежок; ґрунтові дороги. Південно-східна частина карти – два пруди.
  • Рельєф: глибокі яри, канави, круті схили, мікроямки, горби.

 Умови прийому команд:

Розміщення учасників змагань у приміщенні ОЦТК. Наявність карематів, спальних мішків, посуду командного і особистого – обов’язкова.  Використовування електронагрівальних приладів, газових горілок в приміщенні ОЦТК – заборонено.Харчування учасників самостійно. Приготування їжі на електроплитах спеціально в відведеному місці  в приміщенні ОЦТК.  Гарантована наявність кип’ятку.

Стартовий внесок від кожної команди – 20 грн. (або 4 грн. за кожного особистого учасника);
            Придбання спортивних карт – 6 грн.(за 2 шт.) с кожного учасника;
            Розміщення учасників за додаткову платню: 5 грн. за добу с кожного учасника.
                       
Карти друкуються тільки за попередньою поіменною заявкою до 25.01.2012 р. (за телефонами  099-0544850, а також по e-mail:  co_alla@mail.ru). Участь команд без заявки, тільки у разі технічної можливості та без розміщення у ОЦТК.
          Реєстрація учасників змагань  27.01.2010 р. з 16-00 до 18-00 години в ОЦТК. Проїзд до міста розташування:
             -      на маршрутному таксі № 19 (від Критого ринку) до зупинки – Інтернат;
             -      на маршрутному таксі № 19-а (від ж/д вокзалу) до зупинки – Інтернат;
             -      на маршрутному таксі № 17 (від а/с Центр) до зупинки –  Інтернат.
            Нарада представників команд та жеребкування о 18 годині.

            Команда складається з 8 осіб: 6 учасників, незалежно від статі та вікової групи, тренер  та представник команди.
            Керівники команд  м. Донецька та команд, які не будуть розташовуватися в ОЦТК зобов’язані  27 січня 2012 року пройти мандатну комісію та бути присутніми на нараді представників команд.
Кожний учасник змагань повинен мати: компас, ручку або олівець,  планшет для карти (бажано), файл або поліетиленовий пакет для захисту карти від непогоди, голку або булавку для нанесення проколів на карту, 4 англійські булавки  для кріплення нагрудного номеру, достатню кількість одягу, взуття для тривалого перебування на місцевості, перемінне взуття для перебування в приміщенні ОЦТК.

                                                                                                           
                                                                                                                     Оргкомітет

Тел. для довідок:
(062)213-23-98
(062)213-28-49
099-054-48-50 (Кононова А.А.)

0 коммент.:

Отправить комментарий